Recepta de galetes per aquest Nadal

Avui us deixem una entrada molt especial, unes galetes que podeu preparar aquests dies de festa. Són molt bones, fàcils i divertides de fer, els nostres fills s'ho passaran pipa!

Aquesta recepta ens l'ha preparat la Vero, l'educadora de suport que estava l'any passat a la classe de lactants, especialment per les famílies de la Puput. Vero, moltes gràcies, és tot un regal!

Per fer les galetes Russian Teacakes necessitarem:
  •  1 tassa de mantega a temperatura ambient (250g)    
  •  ½ tassa de sucre glacé (60 g)  
  • 2 + ¼  tasses de farina (270 g)
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla (es pot substituir per canyella, qualsevol essència o ratlladura de llimona o taronja, però aconsello vainilla) 
  • Una mica de sal  
  • ¾ de tassa de nous ben picades

Ja ho tenim tot preparat? Doncs comencem!

Escalfar el forn a 180ºC.
Primer de tot en un bol gran posar la mantega, el sucre i l’extracte de vainilla i barrejar-ho tot fins a tenir una massa homogènia. Es pot fer amb una batedora o robot, però els nens gaudiran molt més manipulant-ho amb les mans.



Afegir la farina i la sal, i barrejar molt bé fins que estiguin tots els ingredients incorporats i aconseguim una massa compacta. Afegir-hi les nous i tornar a remenar la massa durant una estoneta.



Folrar una safata de forn amb paper  i fer boletes no gaire grans, aproximadament de la mida d’una nou.     


Posar-les al forn 10-12 minuts, no han de quedar dorades. Treure-les i deixar que es refredin una estona a sobre d’una reixa.
Quan estiguin tèbies s’han d’arrebossar amb sucre glacé i ja ens les podem menjar!!


Espero que gaudiu molt tant del procés de creació com del moment de tastar-les, us puc assegurar que no deixen indiferent a ningú. Són delicioses!





Molt bones festes!
Un petó i una abraçada molt gran per tots, 

Si us ha agradat la recepta i us animeu a fer-ne més, us deixo l'enllaç al meu blog, on en podreu trobar moltes més. Us hi espero!

htttp://dulce-cocina.blogspot.com 

Vero.


Comentaris

Calendari