Recepta de galetes per aquest Nadal
Avui us deixem una entrada molt especial, unes galetes que podeu preparar aquests dies de festa. Són molt bones, fàcils i divertides de fer, els nostres fills s'ho passaran pipa!
Aquesta recepta ens l'ha preparat la Vero, l'educadora de suport que estava l'any passat a la classe de lactants, especialment per les famílies de la Puput. Vero, moltes gràcies, és tot un regal!
Per fer les galetes Russian Teacakes necessitarem:
- 1 tassa de mantega a temperatura ambient (250g)
- ½ tassa de sucre glacé (60 g)
- 2 + ¼ tasses de farina (270 g)
- 1 culleradeta d’extracte de vainilla (es pot substituir per canyella, qualsevol essència o ratlladura de llimona o taronja, però aconsello vainilla)
- Una mica de sal
- ¾ de tassa de nous ben picades
Ja ho tenim tot
preparat? Doncs comencem!
Escalfar el forn
a 180ºC.
Primer de tot en
un bol gran posar la mantega, el sucre i l’extracte de vainilla i barrejar-ho tot fins a tenir una massa homogènia. Es pot fer amb una batedora o robot, però els nens gaudiran molt
més manipulant-ho amb les mans.
Afegir la farina
i la sal, i barrejar molt bé fins que estiguin tots els ingredients incorporats
i aconseguim una massa compacta. Afegir-hi les nous i tornar a remenar la massa durant una estoneta.
Folrar una safata
de forn amb paper i fer boletes no gaire
grans, aproximadament de la mida d’una nou.
Posar-les al forn
10-12 minuts, no han de quedar dorades. Treure-les i deixar que es refredin una estona a
sobre d’una reixa.
Quan estiguin
tèbies s’han d’arrebossar amb sucre glacé i ja ens les podem menjar!!
Espero que gaudiu
molt tant del procés de creació com del moment de tastar-les, us puc
assegurar que no deixen indiferent a ningú. Són delicioses!
Molt bones
festes!
Un petó i una
abraçada molt gran per tots,
Si us ha agradat la recepta i us animeu a fer-ne més, us deixo l'enllaç al meu blog, on en podreu trobar moltes més. Us hi espero!
htttp://dulce-cocina.blogspot.com
Vero.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada